galaxyfoldgettyyyy
Üzlet

Most már tényleg jön a Samsung méregdrága hajtogatható telefonja

Portfolio
Holnap kerül a boltokba a világ első megvásárolható összehajtogatható telefonja, a Galaxy Fold, mindössze öt hónappal azután, mint ami az eredetileg tervezett bevezetési dátum lett volna. Elsőként a dél-koreaiak vásárolhatják meg az újdonságot.

Szeptember 6-tól vásárolható meg Dél-Koreában a Samsung hajtogatható telefonja, a Galaxy Fold – ígéri a vállalat. Eredetileg áprilisban dobta volna piacra az innovatív telefont a Samsung, de miután a tesztelésre kiosztott telefonok kijelzője több esetben megtört, normál használat mellett is, a vállalat visszahívta a telefonokat, a piacra dobást elhalasztotta és vizsgálni kezdte az esetet.

A Samsung hazai piacán holnaptól két színben, feketében és ezüstben lesz megvásárolható a készülék, majd több országban is megjelenik, többek között az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Franciaországban és Németországban – de egyelőre pontos dátumot nem közölt. A Samsung amerikai és brit oldala egyelőre egy várólistára irányítja az ügyfeleket. Szingapúrban szeptember 18-tól vásárolható meg és 3088 szingapúri dollárba kerül majd (2232 USD). Néhány országban elérhető lesz a Galaxy Fold 5G-képes telefonja is.

Már évek óta keringtek a spekulációk arról, hogy a hajtogatható telefon lesz az okostelefon-piacok a következő nagy lépés és a Samsung láthatóan sietett, hogy az első legyen, aki a fogyasztók kezébe adja a telefont és ezzel demonstrálja a dél-koreai vállalat innovációs képességeit. Ez talán egy kicsit korai volt, mint kiderült, a technológia még nem volt tökéletes. A bemutató után azon a véleményen voltak az elemzők, hogy a Samsung hajtogatható telefonja nagy áttörést jelent az iparágnak. De a magas ár (1980 dolláros kezdőár) korlátozhatja a telefon elterjedését széles körben, ezért egyébként sem ez lett volna az a telefon valószínűleg, ami idén felfelé hajtja a Samsungnál a profitot.

A szeptemberi bevezetés azért is előnyös, mivel egy új okostelefonnal készül a Samsung a karácsonyi vásárlási szezonra. Nem véletlen, hogy az Apple is szeptemberre időzíti évek óta az új készülék piacra dobását és a Huawei is szeptemberben dobja piacra a Mate X telefont.

Katona Bence Hiventures
IMG_20191017_163000
kulfoldi piaci terjeszkedesi tapasztalatok panelbeszelgetes
Frankfurti tőzsde
Lovretity Andras kulfoldi felvasarlas ugyvedi tanacsadas
hongkong191017
Németország már nem Európa motorja
Népszerű
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2019. október 17.
Portfolio-MAGE Ipar 4.0 konferencia 2019
2019. október 17.
Hiventures - Portfolio KKV Tőkefinanszírozás 2019
2019. november 6.
Portfolio Private Health Forum 2019
2019. november 7.
Energy Investment Forum 2019
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu

Szerkesztő-újságíró

Szerkesztő-újságíró
Délutáni webinárium MA
Praktikus tanácsok online tőzsdézéshez és kockázatkezeléshez.
Egészségügy másképpen
Amerikai, nyugat-európai kórházi ellátás, havi 7875 Ft-tól
Katona Bence Hiventures