Előfizetői tartalom

Azt hitted, hogy a vegán burgerek jóval egészségesebbek? Nagyot tévedtél!

Portfolio
Jó úton haladunk afelé, hogy a hagyományos gyorsétteremláncok, mint a Burger King, vagy a KFC felvegyék állandó kínálatukba a húsmentes húsból készült hamburgereket. Ahol eddig megjelentek, mindehol nagy sikert arattak és a befektetők körében is igen népszerű a sztori. Pedig ezek a termékek nem sokkal egészségesebbek, mint a hagyományos hamburgerek. Akkor mégis mi a siker titka?

Elkezdődött a húsmentes húsok térhódítása a gyorséttermekben és látszólag a befektetők hisznek a sztoriban. Nemrégiben sikeres tőzsdére lépést vezényelt le Leonardo DiCaprio vegán burgeres cége, a Beyond Meat és még mindig több mint a hatszorosát érik a részvények a kibocsátási árhoz képest. Pedig a húsmentes húsokból készült ételek nem minden tekintetben egészségesebbek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés