Előfizetői tartalom

Mintha Magyarország lekerült volna a térképről - De miért?

Portfolio
Augusztus elején már úgy tűnt, hogy nagyobb szakadás jöhet a világ tőzsdéin, azonban a jelentős kockázatok ellenére az elmúlt hetekben egyre magasabbra kapaszkodtak a világ tőzsdéi, a vezető amerikai részvényindexek pedig újra közel állnak történelmi csúcsukhoz. Profi befektetőket kérdeztünk, meddig tarthat még a rali, és mit várnak az év hátralévő részében.

Elek Péter, Dialóg, befektetési igazgató A piacok véletlenszerűen mozognak annak függvényében, hogy az amerikai elnök, Donald Trump milyen üzeneteket tesz közzé a Twitteren, ezért a piaci helyzet nehezen modellezhető. Csak a fundamentumok alapján a részvénypiacok nyugodtan mehetnek új csúcsokra, különösen a jelenlegi kötvénypiaci hozamokat figyelembe véve: az S&P500 által...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés