Előfizetői tartalom

Totális szemléletváltás jöhet a multiknál, a startupoktól tanulhatnak

Portfolio
A nagyvállalatoknak folyamatos innovációra van szükségük, újra és újra új irányokkal kell próbálkozniuk és fel kell vállalni a hibákat, bukásokat is, különben képtelenek lesznek a megújulásra, és ellustulnak - hangzott el az ITU Telecom 2019 rendezvény nagyvállalati innovációról szóló c. panelbeszélgetésén, melyet az INPUT Program szervezett. Az inovációs csapatokat minél jobban integrálni kellene a nagyvállalatok működésébe, és a stratupoktól is importálhatnak ötleteket, megoldásokat.

Portfolio Banking Technology 2019 A banki digitalizációról és a szektor innovációs lehetőségeiről is szó lesz a Portfolio november 14-ei Banking Technology konferenciáján. Regisztráció itt! Információ és jelentkezés A Deloitte egy tanulmánya szerint vállalati innováció nem más, mint a válasz arra, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés