Előfizetői tartalom

A Fidesz-kétharmad óta lefeleződött az Opus - Mi történik a cégnél?

Portfolio
2017-ben a magyar tőzsde sztárpapírja volt az Opus, az elmúlt másfél évben, a legutóbbi magyarországi parlamenti választások óta azonban lefeleződött a részvények árfolyama. A cégcsoport gyakorlatilag minden stratégiai szempontból fontos szektorban jelen van, a Konzum beolvasztásával az ötödik legnagyobb vállalat lett a budapesti tőzsdén és növekedési ígéretekből sincs hiány. Akkor mégis miért esik az árfolyam?

Nagy holdingcég született Az Opus és a Konzum nemrég két, szinte jelentéktelen kisvállalat volt a magyar tőzsdén. Az elmúlt két évben azonban, miután Mészáros Lőrinc megjelent a tulajdonosi körben, egyre nagyobbra hízott a két cég, tőkeemelési sorozatok keretében folyamatosan töltötték fel tartalommal őket. Tavaly döntés született a két cég egyesítéséről, aminek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés