Előfizetői tartalom

Csomagolástechnikai kutatóintézetet nyitott a Nestlé

Portfolio
A Nestlé megnyitotta a Nestlé Csomagolástechnikai Intézetet, amely többek között az újratölthető és újrahasználható csomagolás, egyszerűsített csomagolóanyagok, újrahasznosított csomagolóanyagok, nagy teljesítményű nem áteresztő papírok, valamint bioalapú, komposztálható és biológiai lebontható anyagokkal foglalkozik majd – derül ki a Nestlé közleményéből.

A Nestlé Csomagolástechnikai Intézet számos tudományos és technológiai kérdéssel foglalkozik, ide tartoznak főként az újratölthető és újrahasználható csomagolás, egyszerűsített csomagolóanyagok, újrahasznosított csomagolóanyagok, nagy teljesítményű nem áteresztő papírok, valamint bioalapú, komposztálható és biológiai lebontható anyagok. Stefan Palzer, a Nestlé...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés