A River Estates irodaháza többek között a DIGI kábeles mûsorszolgáltató székhelye a XIII. kerület, Váci út 35-ben.
Üzlet

Kiakadt a Digi az NMHH döntésén és fellebbezni fog

Portfolio
Miután ma kiderült, hogy csak a három nagy mobilszolgáltatót vette árverési nyilvántartásba a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság az 5G-s frekvenciaárverésen, felháborodott közleményt adott ki péntek este a Digi és hangsúlyozta, hogy minden fórumon fellebbezést fog benyújtani.

A közleményben egyrészt azt emeli ki a cég, hogy nem is a magyar DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. indult az árverésen, hanem a cégcsoport Hollandiában bejegyzett anyavállalata, a DIGI COMMUNICATIONS N.V., másrészt azt, hogy „meglátása és álláspontja szerint az NMHH döntése alaptalan és nem tisztességes.”

A mai döntésről, azaz arról, hogy a Telekom, a Telenor és a Vodafone örülhet, a Digi pedig nem, kora délután írtunk.Az Index a HWSW alapján arra hívta fel a figyelmet mai cikkében, hogy a Telenor javaslata nyomán eshetett ki a Digi az 5G frekvenciatenderből, mivel kérésére beemelték a kiírásba a versenyjogi szabályoknak való megfelelést. A Telenor a lapnak azt emelte ki, hogy a szóban forgó feltétel már a 2014-es frekvencia kiírásban is ugyanígy benne volt, de a lap megjegyzi, hogy a 2016-os kiírásban már nem.

Az alábbiakban a DIGI COMMUNICATIONS N.V. tájékoztatóját tesszük közzé:

"A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. bejelentette, hogy nem vett részt a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság által kiírt 5G-s frekvenciaárverésen. A Cégcsoport részéről a DIGI COMMUNICATIONS N.V., a Hollandiában bejegyzett anyavállalat indult a pályázaton. A DIGI COMMUNICATIONS N.V. a mai nappal tájékoztatta részvényeseit és befektetőit, hogy 2019. szeptember 13-án a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, az 5G-s frekvenciaárverésen való részvételi pályázatát elutasította. A Vállalat ezen a frekvenciaárverési eljáráson a magyar piacon elindított mobil kommunikációs szolgáltatásainak fejlesztése érdekében vett részt. A Társaság meglátása és álláspontja szerint az NMHH döntése alaptalan és nem tisztességes. A most meghozott határozat ugyanis nem egyezik meg a pályázati kiírás feltételeivel, nem konkrét tényekre és alapos elemzésekre támaszkodik, feltételezéseken és olyan történéseken alapul, melyek csak hipotézis tárgyát képezik. Ez a határozat bővíti a Cégcsoportot hátrányosan érintő, vitatható döntések sorát, melyeket az NMHH az elmúlt időszakban hozott a korábbi frekvenciaárverésekkel kapcsolatban a Cégcsoport tagjaival szemben. A DIGI COMMUNICATIONS N.V az NMHH döntése ellen minden elérhető – a magyar és európai jogszabályoknak megfelelő – eszközzel fellebbez. A Cégcsoport szilárd elhatározása, hogy ügyfelei érdekében folytatja a magyar piacra vonatkozó terveinek megvalósítását."

Mystery_Hotel_Budapest - 8
IMG_20190910_155319
An electrical charging port sits on the bodywork of a Kuga Vignale hybrid automobile displayed during a Ford Motor Co. launch event in Amsterdam, Netherlands, on April 2, 2019.
Népszerű
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2019. szeptember 25.
Követeléskezelési trendek 2019
2019. október 1.
Öngondoskodás 2019
2019. október 16.
Budapest Economic Forum 2019
2019. október 17.
Portfolio-MAGE Ipar 4.0 konferencia 2019
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu

Digitalizációs szakértő

Digitalizációs szakértő

Szerkesztő-újságíró

Szerkesztő-újságíró
Tőzsdetanfolyam
Légy tudatos a pénzügyeidben, vedd a saját kezedbe az irányítást.
Egészségügy másképpen
Amerikai, nyugat-európai kórházi ellátás, havi 7875 Ft-tól.
posterminal bankkartya card