Előfizetői tartalom

A kormány nem nyúl hozzá a lakossági gázárakhoz

Portfolio
Az Alteo új energiatárolójának átadása után a Népszavának nyilatkozott Palkovics László, az innovációs és technológiai miniszter szerint a lakossági gázárak a megfelelő szinten állnak. A miniszter a lapnak kiemelte, hogy a rezsicsökkentett árakat a tőzsdei áremelkedés- és árcsökkenés közepette is szinten tartják, míg az állami gáznagykereskedőnél felhalmozódó tartalék a lakosságnak történő esetleges átengedésével kapcsolatban a miniszter a későbbi vizsgálatok lehetőségéről beszélt.

Pénteken adták át az Alteo új energiatárolóját Budapesten, a társaság a régió első ilyen létesítményét 1,1 milliárd forintból fejlesztette ki. A pénteki átadón jelen volt Áder János köztársasági elnök és Palkovics László innovációs és technológiai miniszter is. Palkovics László az átadót követően nyilatkozott a Népszavának, az interjú legfontosabb részletei:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés