Előfizetői tartalom

16 év után új vezető a KPMG magyarországi irodája élén

Portfolio
16 év után új vezérigazgatója lesz a KPMG magyarországi irodájának. 2019. október 1-én Robert Stöllingertől Rózsai Rezső, az audit részleg jelenlegi vezetője veszi át a cég irányítását vezető partneri pozícióban. Beer Gábor, a cég adó- és jogi tanácsadási szolgáltatásokért felelős partnere lesz az üzleti tanácsadási részleg vezetője, aki a helyettes vezető partneri pozíciót is betölti majd.

Robert Stöllinger december végéig segíti az átmenetet és támogatja az új vezetők munkáját annak érdekében, hogy a KPMG az ügyfelek számára továbbra is a magas minőség, innováció és az üzleti bizalom együttesét jelentse. Robert Stöllinger 1992-ben csatlakozott a KPMG-hez, és 2003 óta vezette a vállalatot. Irányítása alatt a 2003-ban még 380 fős KPMG Magyarország 1300...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés