Előfizetői tartalom

Szintet lépett a Masterplast, innen még nagyobb léptékben tud fejlődni

2019 a Masterplast történetének legjobb éve lesz, ezzel szintet lép a vállalat, ahonnan még nagyobb léptékben tud fejlődni, pénzügyileg és szakmailag is megérett arra, hogy újabb nagyobb dobásokban gondolkozzunk, mondta el a Portfolio-nak Tibor Dávid, a Masterplast elnöke, akivel többek között az építőipari konjunktúráról, a klímaváltozás építőipari hatásairól, a képzett fizikai munkaerő szűkösségéről és a Növekedési Kötvényprogramban bevont források felhasználásáról is beszélgettünk.

A legfrissebb számok alapján nehéz lenne azt mondani, hogy kedvezőtlen gazdasági környezetben kell működnie a Masterplastnak. Meddig tarthat ki a konjunktúra? Valóban támogató a gazdasági környezet a piacainkon, és ezalatt nemcsak Magyarországot értem, hanem Közép-Kelet-Európát és Nyugat-Európát, a számunkra fontos piacokat. Az azonban kétségtelen, hogy van egy általános...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés