Előfizetői tartalom

Újabb 50 hazai vállalati sikersztorit mutatott be a BÉT

Portfolio
Negyedik alkalommal tette közzé a Budapesti Értéktőzsde a BÉT50 kiadványát. Az ötven ígéretes hazai középvállalatot felvonultató, a vállalkozásokban rejlő potenciált konkrét példákon keresztül szemléltető kiadványt ebben az évben is a BÉT50 kkv-k csúcstalálkozója esemény keretében mutatták be. A résztvevőket Patai Mihály, a Budapesti Értéktőzsde elnöke és a Magyar Nemzeti Bank alelnöke köszöntötte, a rendezvény nyitóelőadását pedig Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank elnöke tartotta meg.

A Budapesti Értéktőzsde ma mutatta be a nyilvánosság számára kiadványát, a BÉT50-et. A kiadvány bemutatására a középvállalatok éves csúcstalálkozóján, a BÉT50 konferencián került sor, amelyet Patai Mihály, a BÉT elnöke és az MNB alelnöke nyitott meg Budapesten. Az esemény nyitó előadását Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank elnöke tartotta meg. Az esemény idén...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés