Előfizetői tartalom

Ismerd meg az embert, aki testépítőből lett milliárdos, miközben a fél világot felforgatta

Portfolio
Brian Chesky, az Airbnb alapítója nem volt mindig technológiai forradalmár, sőt, különösebben sokat nem is tudott a technológia világáról. Ipari formatervezést tanult a főiskolán, majd a 20-as éveiben jégkoronggal és testépítéssel próbálkozott. Most mégis a Szilícium-Völgy egyik legígéretesebb, több tízmilliárd dollárt érő startupjának alapítójaként jegyzik, aki megreformálta a szálláskeresést és hotelbizniszt.

A héten az Airbnb bejelentette, hogy meglépi azt, amire a befektetői körökben már egy ideje várnak és ha minden jól megy, akkor 2020-ban tőzsdére megy. Nem kis vállalat lesz, a legutóbbi forrásbevonáskor 31 milliárd dollárra értékelték a céget, amivel a legértékesebb amerikai startupok közé tartozik. Most bemutatjuk az embert, aki a több tízmilliárd dolláros cég mögött...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés