Előfizetői tartalom

Merkel asszisztálásával sorra nyúlják le a legmenőbb német autóipari technológiákat

Úgy tűnik, Németország képtelen megvédeni vállalatait Kínától, amely hol a német szabályozásban rejlő kiskapukat, hol pedig puszta pénzügyi erőfölényét kihasználva tesz szert a legmenőbb technológiákra. A KUKA vagy éppen a Daimler után most a Deutsche Post leányvállalatának, a StreetScooternek a tudása került célkeresztbe. Angela Merkel német kancellár kínai látogatása alatt ugyanis megszületett az a megállapodás, amelynek eredményeként Európa legjobb elektromos kisteherautóját Kínában is gyártani fogják. Természetsen egy helyi vállalat, az állami tulajdonban lévő Chery Holding közreműködésével.

Az Ipar 4.0-ás megoldásokat használó üzemek a Portfolio-MAGE Ipar 4.0 konferenciájának kiemelt témája lesznek. Regisztráljon Ön is! Portfolio-MAGE Ipar 4.0 konferencia 2019 INFÓJELENTKEZÉS Az elmúlt években egyre gyakoribbá vált, hogy kínai nagyvállalatok és befektetési csoportok erős...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái