Előfizetői tartalom

Újra nekifutott a falnak az OTP és ismét sikerült áttörnie azt

Portfolio
A múlt héten az OTP fontos szintet tört át, azonban a sikertelen kitörési kísérlet után a részvény lefordult. A hét második felében a bankpapír árfolyama ismét nagyot emelkedett és az OTP újra a kiemelten figyelt szint felett tudott bezárni, a következő hét nagy kérdése az lehet, hogy ezúttal sikerül-e felette megkapaszkodnia. Emellett a Richter és a Mol is fontos támaszok közelében jár, összeszedtük, hogy a hazai blue chipek technikai képe esetében mire érdemes majd figyelni az előttünk álló néhány nap folyamán.
OTP Az elmúlt hónapok folyamán az OTP a 11 800 és 12 800 forint által határolt sávban oldalazott, a sáv tetejét jelentő 12 800 forintos szintnek bár többször is nekifutott az OTP, áttörnie azonban sokáig nem sikerült azt. A fordulatra egészen a múlt hét utolsó napjáig kellett várni, az OTP bár felfelé tört ki a sávból, az árfolyam ezután ismét lefordult. A hét elején...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái