Előfizetői tartalom

Felülvizsgálja az Appeninn célárát a Concorde

Portfolio
Kiadta friss elemzését a Concorde az Appeninnre a vállalat péntek reggeli gyorsjelentésére reagálva, egyelőre a korábbi ajánlás (felhalmozás) és a korábbi célár (743 forint) felülvizsgálat alá kerül, új ajánlást és célárat nem fogalmazott meg az elemző. Az ok, hogy a Concorde modelljében az eredményvárakozások az előző menedzsmenthez kapcsolódnak, de az Appenin azóta más úton jár - olvasható az elemzésben.

Ez az első teljes félév, amikor a tavalyi akvizíciók hatásai teljes mértékben megmutatkoznak az eredményekben. Az ingatlanok bérbeadásából származó bevételek 73 százalékkal nőttek év/év alapon, az EBITDA pedig több mint 220 százalékkal ugrott meg, 3 millió euróra. Az egyszeri tételektől tisztított EBITDA 2,3 millió euró lett, ami jelentős javulást jelent a profitrátákban:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés