Előfizetői tartalom

Itt a brókercégek friss rangsora: Első a Wood, második a Concorde

Portfolio
Szeptemberben kétszámjegyű ütemben csökkent a hazai részvénypiaci forgalom a korábbi év azonos időszakához képest, a szeptemberi forgalom több mint felét az OTP részvényei adták. A brókercégek között a Concorde-Erste-Wood hármasból szeptemberben a Wood végzett az első helyen, míg a második helyet ezúttal a Concorde szerezte meg.

A nyár végi lejtmenet után szeptemberben felpattant a magyar tőzsde, bár a BUX lendülete a hónap végén kifulladni látszott, a hazai részvényindex így is magabiztos emelkedéssel zárta a szeptembert, a BUX végül 2 százalékos erősödéssel zárta a hónapot. BUX árfolyamának alakulása Forrás: Portfolio-Teletrader Kft. Részvénykereskedés, hosszabb távú befektetési portfóliók...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés