Üzlet

Fontos bejelentéseket tett az Elmű és az Émász is

Portfolio
Az Elmű ma bejelentette, hogy az E.ON Hungária megszerezte a cég által kibocsátott részvények 27,25 százalékát, továbbá azt is, hogy az E.ON Hungária benyújtotta a társaság valamennyi részvényese számára tett, nyilvános vételi ajánlatát, ami 34 585 forint részvényenként. Az Émász tájékoztatása szerint E.ON Hungária megszerezte a cég által kibocsátott részvények 26,83 százalékát és azt is, hogy az E.ON Hungária benyújtotta a társaság valamennyi részvényese számára tett, nyilvános vételi ajánlatát, ami 31 701 forint részvényenként.

A ma bejelentett tranzakció után az Elmű arról tett közzé tájékoztatást, hogy az E.ON Hungária Zrt. megszerezte a társaság által kibocsátott, egyenként tízezer forint névértékű, névre szóló törzsrészvényeinek 27,25 százalékát.

Az Elmű ezt követően tájékoztatást tett közzé, amelyből kiderült, hogy a cég a mai napon kézhez vette az E.ON Hungária Zrt. a társaság valamennyi részvényese számára tett, nyilvános vételi ajánlatát amely az Elmű által kibocsátott, egyenként tízezer forint névértékű, névre szóló törzsrészvények megvásárlására irányul. Az E.ON Hungária tájékoztatta az Elműt, hogy az ajánlatot jóváhagyásra benyújtotta a Magyar Nemzeti Bank-hoz. Az MNB az ajánlat jóváhagyásáról a Tpt. értelmében 10 munkanapon belül hoz döntést, azaz az Ajánlatot az MNB még nem hagyta jóvá. Az ajánlati ár 34 585 forint részvényenként.

Mindemellett az Émász ma bejelentette, az E.ON Hungária Zrt. megszerezte a társaság által kibocsátott, egyenként tízezer forint névértékű, névre szóló törzsrészvényeinek 26,83 százalékát.

Az Émász ezt követően tájékoztatást tett közzé, amelyből kiderült, hogy a cég a mai napon kézhez vette az E.ON Hungária Zrt. a társaság valamennyi részvényese számára tett, nyilvános vételi ajánlatát amely az Elmű által kibocsátott, egyenként tízezer forint névértékű, névre szóló törzsrészvények megvásárlására irányul. Az E.ON Hungária tájékoztatta az Elműt, hogy az ajánlatot jóváhagyásra benyújtotta a Magyar Nemzeti Bank-hoz. Az MNB az ajánlat jóváhagyásáról a Tpt. értelmében 10 munkanapon belül hoz döntést, azaz az Ajánlatot az MNB még nem hagyta jóvá. Az ajánlati ár 31 701 forint részvényenként.

facebook pay
Puskás Aréna
K_EPA20191106140
Szél
GettyImages-1038084008
DMOHA20190901009
Népszerű
Heindrich Balázs HEPA
Mi kell ahhoz, hogy sikerrel üzletelj külföldön? Átalakulóban a magyar exporttámogatás

Nem mernek kockázatot vállalni a magyar cégek, pedig fel lehet készülni a külföldi piacokra – véli Hendrich Balázs, a HEPA vezérigazgatója.

Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2019. november 20.
Office Stage - Út a hatékony irodához
2019. november 20.
Big Office Day Konferencia 2019
2019. november 20.
Big Office Consumption Based IT 2019
2019. november 21.
Property Investment Forum 2019
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-al elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A tőzsdei tankönyv
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
klimavaltozas