Üzlet

Fontos bejelentéseket tett az Elmű és az Émász is

Portfolio
Az Elmű ma bejelentette, hogy az E.ON Hungária megszerezte a cég által kibocsátott részvények 27,25 százalékát, továbbá azt is, hogy az E.ON Hungária benyújtotta a társaság valamennyi részvényese számára tett, nyilvános vételi ajánlatát, ami 34 585 forint részvényenként. Az Émász tájékoztatása szerint E.ON Hungária megszerezte a cég által kibocsátott részvények 26,83 százalékát és azt is, hogy az E.ON Hungária benyújtotta a társaság valamennyi részvényese számára tett, nyilvános vételi ajánlatát, ami 31 701 forint részvényenként.

A ma bejelentett tranzakció után az Elmű arról tett közzé tájékoztatást, hogy az E.ON Hungária Zrt. megszerezte a társaság által kibocsátott, egyenként tízezer forint névértékű, névre szóló törzsrészvényeinek 27,25 százalékát.

Az Elmű ezt követően tájékoztatást tett közzé, amelyből kiderült, hogy a cég a mai napon kézhez vette az E.ON Hungária Zrt. a társaság valamennyi részvényese számára tett, nyilvános vételi ajánlatát amely az Elmű által kibocsátott, egyenként tízezer forint névértékű, névre szóló törzsrészvények megvásárlására irányul. Az E.ON Hungária tájékoztatta az Elműt, hogy az ajánlatot jóváhagyásra benyújtotta a Magyar Nemzeti Bank-hoz. Az MNB az ajánlat jóváhagyásáról a Tpt. értelmében 10 munkanapon belül hoz döntést, azaz az Ajánlatot az MNB még nem hagyta jóvá. Az ajánlati ár 34 585 forint részvényenként.

Mindemellett az Émász ma bejelentette, az E.ON Hungária Zrt. megszerezte a társaság által kibocsátott, egyenként tízezer forint névértékű, névre szóló törzsrészvényeinek 26,83 százalékát.

Az Émász ezt követően tájékoztatást tett közzé, amelyből kiderült, hogy a cég a mai napon kézhez vette az E.ON Hungária Zrt. a társaság valamennyi részvényese számára tett, nyilvános vételi ajánlatát amely az Elmű által kibocsátott, egyenként tízezer forint névértékű, névre szóló törzsrészvények megvásárlására irányul. Az E.ON Hungária tájékoztatta az Elműt, hogy az ajánlatot jóváhagyásra benyújtotta a Magyar Nemzeti Bank-hoz. Az MNB az ajánlat jóváhagyásáról a Tpt. értelmében 10 munkanapon belül hoz döntést, azaz az Ajánlatot az MNB még nem hagyta jóvá. Az ajánlati ár 31 701 forint részvényenként.

DSZZS20200216016
zöld park shutter
orbán viktor évértékelő
koronavirus
BullvsBear
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Tőzsdetanfolyam
Alapoktól a kereskedési, befektetési stratégiákig.
Egészségügy másképpen
Amerikai, nyugat-európai kórházi ellátás, havi 7875 Ft-tól
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu

Junior portfóliókezelő

Junior portfóliókezelő

Adótanácsadó

Adótanácsadó

Rendezvényszervező

Rendezvényszervező
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. március 3.
Agrárium 2020
2020. március 5.
Biztosítás 2020
2020. március 10.
Investment, Wealth and Savings (IWS) 2020
BÉT