Előfizetői tartalom

Így mozgatta meg az árfolyamokat a mai gigabejelentés

Portfolio
Több fontos bejelentés is érkezett pénteken, többek között bejelentették, hogy az Opus szerezheti meg az E.On Tiszántúli Áramhálózati Zrt. 100 százalékos részvénycsomagját. Ezt követően újraindult a kereskedés az Opus papírjaival, megnéztük, hogy a mai bejelentések után hogyan teljesítenek a tranzakciókban érintett cégek részvényei.

Pénteken jelentették be, hogy az Opus szerezheti meg az E.On Tiszántúli Áramhálózati Zrt. 100 százalékos részvénycsomagját, miután az Opus és az E.on Hungária Zrt. német anyavállalata megállapodást kötött a társaság értékesítésének feltételeiről. Az ügyletet az Opus részben saját forrásból, köztük az akár likvid befektetéseiből származó bevételekből, részben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés