Előfizetői tartalom

Indul az igazán magyar Netflix!

Portfolio
Szépen csendben elkezdtek megjelenni a magyar szinkronos tartalmak és feliratok a Netflixen, amire a hazai közönség már a sreaming szolgáltatás 2016. januári magyarországi elindulása óta várt. Most éjféltől elindult a magyar „lokalizáció”, ami azt jelenti, hogy a kezelőfelület (címek, menük) magyar nyelvű lett, az új Netflix-sorozatok már kapnak magyar feliratot (a már meglévők között pedig egyre nő a feliratos vagy szinkronos alkotások száma) – írja az Index.

A 2016-os induláskor még „csak” 1200 sorozatot és filmet lehetett elérni a magyar Netflixen, 2019 őszére viszont már 5062-re hízott a tartalom (a Netflix hazai piacának számító Egyesült Államokban 5789 címhez férnek hozzá a felhasználók). Jelenleg ebből itthon 72 alkotást lehet szinkronosan, 905-öt pedig feliratosan megtekinteni, de ez a szám napról napra nő. Azt nem árulja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés