Előfizetői tartalom

Ez a 10 legdurvább hiba, amit elkövethetsz egy állásinterjún

Portfolio
Az állásinterjúkat lebonyolító menedzserek 79,3%-a találkozik valamilyen komolyabb hibával, melyet egy meghirdetett állásra jelentkezők elkövetnek az első beszélgetés alatt, sok esetben ezek olyan kritikus problémák, amelyek miatt fel sem veszik az alkalmazottat. A CV-Library független munkakereső portál összegyűjtötte, mely azok a hibák egy állásinterjún, amelyek miatt a leggyakrabban döntenek úgy, hogy inkább nemet mondanak egy aspiránsnak.

A CV-Library által megkérdezett menedzserek leginkább a következő hibák miatt mondanak nemet egy állásinterjú után: Hazudozás – 68,5% Késés – 65,3% Arrogancia – 45,1% A higiénia hiánya – 29,6% Más interjúkkal / állásajánlatokkal kapcsolatos dicsekvés – 17,8% A szemkontaktus kerülése – 16,9% Alulöltözés – 15,5% Szarkazmus – 14,6% Túlzott szégyenlősség...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés