BÉT
Üzlet

Kulcsszint közelében a Mol, most dőlhet el a folytatás

Portfolio
Mozgalmas hetet tudhatnak maguk mögött a hazai blue chipek és a folytatás várhatóan legalább ennyire izgalmasnak ígérkezik. A Mol kiemelt támasz közelében jár, míg van rá esély, hogy az OTP hamarosan újra nekifuthat az elmúlt időszak kereskedési sávjának tetejét jelentő szintnek. Összeszedtük, hogy a hazai nagypapírok technikai képe alapján mire érdemes figyelni az előttünk álló héten.

OTP

Az OTP az elmúlt hónapok folyamán a 11 800 és 12 800 forint által határolt sávban oldalazott, ezt követően az árfolyam kétszer megpróbálkozott a kitöréssel, majd a részvény mindkétszer visszakerült az elmúlt időszak során irányadó kereskedési sávjába. Az újabb sikertelen kitörési kísérlet után az OTP a hét elején ismét lefordult, majd a 12 400 forintos szint közelébe megérkező árfolyam a hét második felében emelkedéssel próbálkozott meg. Amennyiben az erősödés folytatódik, az OTP hamarosan újra nekifuthat a 12 800 forintos sávtetőnek, ha sikerülne a fontos szint áttörése, az árfolyam a 13 250 forintos szint közelébe érkezhetne meg. A jelenlegi szintekről lefelé mozdulva el, a 12 400 forintos szint jelenti az első fontos támaszt.

OTP

Mol

A Mol szeptember végén nem volt képes a lélektani 3 000 forintos szint fölé kerülni, az árfolyam ezután lefordult, és az olajcég papírjai ismét a csökkenő csatorna alsóbb régiói felé vették az irányt. A Mol a héten nagyot esett, az árfolyam megtesztelte a 2 800 forintos támaszt is, amely megállította az esést, és a részvény a hét végén óvatos emelkedéssel próbálkozott meg. Felfelé, az egyelőre távolinak tűnő, 2 940 forintos szint jelenti a következő ellenállást. Lefelé pedig a már említett 2 800 forintos támaszra érdemes figyelni, ami többször sikerrel állította meg a Mol esését.

Mol

Richter

A Richter szeptember végén nem tudott felfelé kitörni a csökkenő csatornából, a csatorna felső trendvonala közeléből az árfolyam lefordult és a Richter nagyot esett. A részvény az 5 000 forintos szint letörése után a héten a 4 800 forintos támasz alatt is megfordult, a hét végére azonban kissé visszahúzták az árfolyamot és a Richter végül a fontos szint felett zárta a hetet. Felfelé, az 5 000 forintos szint fontos ellenállást jelent, míg a jelenlegi szintekről lefelé mozdulva el, a 4 800 forintos támasz alá kerülve, a következő megállót a csökkenő csatorna alsó trendvonala jelenti majd, 4 582 forintnál.

Magyar Telekom

A szeptember közepén látott jelentős emelkedés után egy ideig úgy tűnt, hogy megtorpanhat a Magyar Telekom lendülete, a részvény azonban ezt követőn tovább kapaszkodott felfelé. Amennyiben az emelkedés folytatódik, a következő megállót a 442 forintos szint jelentheti, amelyet leküzdve az osztalékszelvény vágása után hagyott rés teljes visszatöltésével próbálkozhat meg a Magyar Telekom. A jelenlegi szintekről lefelé mozdulva el, a 416 forint közelében található, rövid távú emelkedő trendvonalra figyelnek a befektetők.

Címlapkép forrása: BÉT

Alteo klub
20191003_0003_MOR
Frankfurti tőzsde
Coaching
Boris Johnson szavazas brexit dontes parlament1500
Népszerű
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2019. november 6.
Portfolio Private Health Forum 2019
2019. november 7.
Energy Investment Forum 2019
2019. november 14.
Portfolio Banking Technology 2019
2019. november 20.
Office Stage - Út a hatékony irodához
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu

Junior elemző/elemző

Junior elemző/elemző

Szerkesztő-újságíró

Szerkesztő-újságíró
Online előadás
Befektetési termékek a magas hozam reményében.
A tőzsdei tankönyv
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
Alteo klub