Előfizetői tartalom

Kulcsszint közelében a Mol, most dőlhet el a folytatás

Portfolio
Mozgalmas hetet tudhatnak maguk mögött a hazai blue chipek és a folytatás várhatóan legalább ennyire izgalmasnak ígérkezik. A Mol kiemelt támasz közelében jár, míg van rá esély, hogy az OTP hamarosan újra nekifuthat az elmúlt időszak kereskedési sávjának tetejét jelentő szintnek. Összeszedtük, hogy a hazai nagypapírok technikai képe alapján mire érdemes figyelni az előttünk álló héten.

OTP Az OTP az elmúlt hónapok folyamán a 11 800 és 12 800 forint által határolt sávban oldalazott, ezt követően az árfolyam kétszer megpróbálkozott a kitöréssel, majd a részvény mindkétszer visszakerült az elmúlt időszak során irányadó kereskedési sávjába. Az újabb sikertelen kitörési kísérlet után az OTP a hét elején ismét lefordult, majd a 12 400 forintos szint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés