mobilos vásárlás shutter
Üzlet

Több mint 830 millió forintnyi tőkét fektettek egy magyar startupba

Portfolio
2,5 millió euró (kb. 831 millió forint) kockázati tőkebefektetés befogadásáról írt alá megállapodást a Lead Ventures és az MFB csoporthoz tartozó Hiventures alapkezelőkkel a Neticle, egy intelligens szövegelemző megoldásokat nyújtó startup. A cég a termékeinek fejlesztésére és regionális terjeszkedésre használja majd a befolyt összegeket - áll a társaság közleményében.

Már korábban megkezdte terjeszkedését a magyar tulajdonú szoftveres közösségi médiafigyelésre és szövegelemzésre épülő startup, a Neticle, amely idén belépett a lenyel és az osztrák piacokra, szolgáltatásaik már most 9 nyelven elérhetők. 

"Elsősorban a korábban szöveges válaszok elemzésére épülő szoftverünket, a Zurvey.io-t fogjuk a felhasználói visszajelzések szerint bővíteni: integrált megoldásként, egy okos kérdőívkészítővel és ennek automatikus, azonnali elemzésével segítjük majd a vásárlói, munkavállalói és más visszajelzések kényelmes gyűjtését és elemzését" - ismertette terjeszkedési terveit Szekeres Péter, a Neticle ügyvezetője és társalapítója, aki hozzátette: személyi bővítést is terveznek.

A Neticle terméke a vállalati piacra specializálódott; abban segítenek különféle szervezeteknek, hogy gépi tanulással működő szövegelemzési szoftverrendszerük segítségével képesek legyenek gyorsan és rövid válaszidőkkel reagálni a vásárlói és munkavállalói visszajelzésekre, valamint az online felületeken megjelenő ügyfél- és felhasználó hangokra.

Koronavírus
Csalódást keltő számok a Rábától
Tesco
Európai Autópiac
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. március 3.
Agrárium 2020
2020. március 5.
Biztosítás 2020
2020. március 10.
Investment, Wealth and Savings (IWS) 2020
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu
Tőzsdetanfolyam
Alapoktól a kereskedési, befektetési stratégiákig.
webinárium
Hogyan lovagolhatod meg a forint árfolyammozgását? Tőlünk megkapod a választ!
Wall Street