Előfizetői tartalom

Több mint 830 millió forintnyi tőkét fektettek egy magyar startupba

Portfolio
2,5 millió euró (kb. 831 millió forint) kockázati tőkebefektetés befogadásáról írt alá megállapodást a Lead Ventures és az MFB csoporthoz tartozó Hiventures alapkezelőkkel a Neticle, egy intelligens szövegelemző megoldásokat nyújtó startup. A cég a termékeinek fejlesztésére és regionális terjeszkedésre használja majd a befolyt összegeket - áll a társaság közleményében.

Már korábban megkezdte terjeszkedését a magyar tulajdonú szoftveres közösségi médiafigyelésre és szövegelemzésre épülő startup, a Neticle, amely idén belépett a lenyel és az osztrák piacokra, szolgáltatásaik már most 9 nyelven elérhetők.  "Elsősorban a korábban szöveges válaszok elemzésére épülő szoftverünket, a Zurvey.io-t fogjuk a felhasználói visszajelzések...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés