Előfizetői tartalom

Új kedvenc részvénye van a hazai alapkezelőknek

Portfolio
A nyár végi lejtmenet után szeptemberben felpattant a hazai részvényindex, bár a kezdeti lendület végül alábbhagyott, a BUX magabiztos emelkedéssel zárta a hónapot, a Portfolio által készített legfrissebb alapkezelői felmérésből kiderült, hogy a profik nagy része mérsékelt elmozdulásra számít a magyar tőzsdén a következő három hónap során. Az általunk megkérdezett alapkezelők ebben a hónapban a Magyar Telekom részvényeit kedvelték a leginkább, míg a midcapek közül az Alteo és ANY Biztonsági Nyomda papírjait emelték ki legnagyobb számban a felmérésünkben résztvevő alapkezelők.

A felmérésben résztvevő alapkezelők: Accorde Alapkezelő, Allianz Alapkezelő, CIB Alapkezelő, Dialóg, Diófa, Equilor, Generali Alapkezelő, Hold Alapkezelő, OTP Alapkezelő, Raiffeisen Alapkezelő. A nyár végi lejtmenetet követően szeptemberben felpattant a BUX, a hónap közepére alábbhagyott a lendület és a hazai részvényindex emelkedése megtorpant, azonban a magyar tőzsde...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés