Előfizetői tartalom

Jó hírek a Molnak, az OMV-től

Portfolio
A kutatás-termelés (Upstream) túlsúlyos OMV ma közzétette a főbb harmadik negyedéves termelési és működési számait, mellyel már jó következtetéseket lehet levonni a hamarosan megjelenő harmadik negyedéves gyorsjelentésben szereplő eredmények kapcsán. A Downstream működési környezete javult, mely nagyon jó hír a Mol számára is, ugyanis a magyar olajtársaság tevékenysége inkább finomítás túlsúlyos.

Energy Investment Forum 2019 Az energiaszektor aktuális kérdései a november 7-én tartandó Energy Investment Fórumon kerülnek bővebben kifejtésre. Információ és jelentkezés Az alábbi ábrán jól látható, hogy a társaság eredményének kétharmada a nyersolaj és földgáz kihozatallal foglakozó divíziónak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés