Előfizetői tartalom

Nehéz elhinni azt, amit látunk, hatalmas fordulat a kannabisz-piacon

Portfolio
Tavaly hatalmasat emelkedtek a kannabisz-részvények, a befektetők rávetették magukat a marihuána-szektor részvényeire. A kezdeti eufória lecsengése után a piaci szereplők a szektor fundamentumai mellett már a lehetséges kockázatokra is odafigyeltek, a kannabisz-papírok szárnyalása után jelentős lejtmenet következett, a kanadai kannabisz-részvények az év második felében hatalmasat estek.

Hatalmas sztorinak indult Tavaly hatalmas figyelem övezte a kannabisz-papírokat, a befektetők valósággal rávetették magukat a marihuána-iparágban elérhető részvényekre és befektetési lehetőségekre, miután Kanadában tavaly legalizálták a rekreációs célú kannabisz fogyasztását, és emellett az USA több államában is megengedőbbé vált a marihuána-vásárlásra vonatkozó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés