Előfizetői tartalom

Nagyot esett az Opus

Portfolio
A hazai, önkormányzati választások után enyhe eséssel vágott neki a hétfői kereskedésnek a magyar tőzsde, a délelőtt második felére azonban fordult a kocka, a hazai részvényindex immár felfelé kapaszkodik. A hangulat javulásából azonban sem az Opus, sem a 4iG nem volt képes profitálni ma délelőtt, a nagyot eső Opus mellett a 4iG is lejjebb került, a két részvény technikai képe alapján összeszedtük, mire érdemes figyelni az elkövetkező napok folyamán.

A magyar tőzsde az elmúlt napok során fontos szint közeléből rugaszkodott el, a 39 420 forint közelében található támaszról májusban és október elején is felpattant a hazai részvényindex, majd a szint ismételt tesztelése után a pénteki, átfogó részvénypiaci emelkedés közepette a BUX jelentős erősödéssel zárta a hét utolsó napját. A hétvégi, önkormányzati választások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés