Előfizetői tartalom

Betörtek Magyarországra a jövő technológiái: így tarthatjuk a lépést a digitális forradalommal

Mind a nagyvállalatoknak, mind a kkv-szektornak pozitív változásokat tartogat az Ipar 4.0, a projektek sikerességéhez viszont fontos, hogy megfelelően előkészített stratégia mentén, az erőforrások optimalizációja mellett, ideális esetben egy dedikált csapat vezetésével valósuljanak meg a fejlesztési folyamatok – mondta el Godány Tamás, a ZEISS Industrial Quality Solutions divíziójának magyarországi cégvezetője a Portfolio-nak. A szakember hozzátette: a kkv-k egyik nagy előnye a nagyvállalatokkal szemben a rugalmasság, melynek segítségével képesek gyorsan reagálni a szükséges változásokra.

Godány Tamás is előad a Portfolio-MAGE Ipar 4.0 konferencián. Regisztráljon Ön is! Portfolio-MAGE Ipar 4.0 konferencia 2019 INFÓJELENTKEZÉS Portfolio: Melyek azok az Ipar 4.0-hoz kapcsolódó technológiák, amelyek a legnagyobb változást hozhatják egyes országok gazdaságainak, társadalmainak...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái