Előfizetői tartalom

Így ugorhatnak szintet a magyar kis- és közepes vállalatok

Portfolio
Juhász Edit és György László államtitkárok köszöntőjével kezdődött a Hiventures-Portfolio KKV Tőkefinanszírozás 2019 konferencia. Ezt követően mutatta be Sipos-Tompa Levente, az MFB elnök-vezérigazgatója a bankcsoport aktuális terveit, majd Katona Bence, a Hiventures vezérigazgatója az új kkv tőkealapot. Az eseményen résztvevő magyar kis- és középvállalkozások tulajdonosai a következő szekciók során valós, sikeresen működő hazai cégek példáin keresztül kaptak hasznos és gyakorlati információkat a generációváltás, a piaci konszolidáció, a cégvásárlás és a külföldi terjeszkedés, a tőkekifektetés témájában. Az alábbi hírfolyamunkban egész nap beszámoltunk a legfontosabb információkról, tapasztalatokról.

2019. október 17. 17:30 Mi kell a külföldi terjeszkedéshez és mit bántak meg a magyar cégvezérek? A külföldre lépés szerteágazó tapasztalatairól, a sikerekről és a buktatókról...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái