Előfizetői tartalom

Mindenki megnyugodhat, az idei csak minden idők második legmelegebb éve

Portfolio
Az elmúlt hónapokban több adat is érkezett arról, hogy a globális felmelegedés tény, és a Föld globális átlaghőmérséklete idén kifejezetten magas, most egy olyan adat érkezett, ami alapján elmondhatjuk, hogy az elmúlt közel másfél évszázadban csak egy olyan év volt, amikor a föld hőmérséklete magasabb volt, mint idén. A Nemzeti Óceán- és Légkörkutatási Hivatal (NOAA) adatbázisa már közel 140 éves, 1880 óta gyűjtenek hőmérsékleti adatokat ebben az adatbázisban csak egy olyan év volt, amiben az év első 9 hónapjában magasabb volt az átlaghőmérséklet, mint idén.

Energy Investment Forum 2019 A november 7-én megrendezésre kerülő Energy Investment Fórumon a globális felmelegedés is téma lesz, Ürge-Vorsatz Diána fog előadást tartani a témában. INFÓJELENTKEZÉS Ürge-Vorsatz DiánaENSZ Kormányközi Klímavédelmi Tantestületének Mérsékléssel foglalkozó Munkacsoportja, Közép-Európai Egyetem, alelnök, professzorÜrge-Vorsatz Diana...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái