Előfizetői tartalom

Megtorpanhat a Richter emelkedése

Portfolio
A héten a Richter meghatározó ellenállásokat tört át és a Magyar Telekom is fontos szint felett zárta a hetet, azonban az OTP-nek egyelőre nem jött össze az új történelmi csúcs. A hazai blue chipek technikai képe izgalmas folytatást vetít előre, összeszedtük, hogy mire érdemes figyelni az előttünk álló néhány nap folyamán.

OTP Az OTP, ahogyan tette azt többször is, újra felfelé tört ki a kereskedési sávjából, a héten azonban a bankpapír megerősítette a kitörést és az emelkedés folytatódott. Bár az OTP az áprilisi, 13 250 forintos történelmi csúcsa közelébe kapaszkodott fel, a hét közepére azonban elfogyott a lendület és az OTP lefordult. Amennyiben a lejtmenet folytatódik, az OTP a korábbi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés