Előfizetői tartalom

Fontos mérföldkőhöz ért a külföldön terjeszkedő magyar fintech

Portfolio
Fontos állomáshoz érkezett külföldi terjeszkedésében a Dorsum, egy magyar fintech vállalkozás: az ő rendszerüket használja a befektetési tanácsadás támogatására majd a lengyel BNP Paribas, amely mintegy 5 ezer privátbanki és 140 ezer prémium banki ügyféllel rendelkezik. A privátbanki piac, a vagyonkezelési szektor digitális transzformáción megy keresztül: az ügyfelek ma már egyértelműen megkövetelik a digitális csatornákat, miközben a személyes kapcsolat is elengedhetetlenül fontos része a tanácsadásnak, ez pedig nagy kihívás elé állítja a szolgáltatókat.

Portfolio Banking Technology 2019 A Dorsum előadó is részt vesznek a Portfolio november 14-ei Banking Technology konferenciáján. Érdemes eljönni! Információ és jelentkezés Nem egészen egy évvel ezelőtt vásárolt részesedést a Kő Róbert által vezetett Dorsumban Gerendai Károly  a Szigetben meglévő tulajdonostársaival...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés