Előfizetői tartalom

Kifulladhat az OTP szárnyalása, fontos szintről fordult le a Richter

Portfolio
A héten jelentős emelkedés után újabb és újabb csúcsokat döntött az OTP, így elképzelhető, hogy a komoly erősödés után az árfolyam hamarosan lefordul. Emellett a Richterre is érdemes majd figyelni, miután a gyógyszergyártó részvényeinek emelkedése fontos szint közelében fulladt ki. A hazai blue chipek grafikonjait megvizsgálva összeszedtük, hogy mire érdemes figyelni az előttünk álló hét folyamán.

OTP Az OTP az elmúlt hónapok folyamán egy jól körülhatárolható sávban mozgott, nagyjából 11 800 és 12 800 forint között, majd az árfolyam felfelé tört ki a sávból, ezúttal azonban megerősítésre került a kitörés és az emelkedés folytatódott. Bár egy ideig úgy tűnt, hogy erősödés elakadhat az áprilisi csúcs közelében, a hét elején azonban kitört az OTP...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés