Előfizetői tartalom

Gigantikus részvénykibocsátás jöhet novemberben

Portfolio
A Bloomberg szerint bár az Alibaba több lehetséges időpontot is mérlegel a társaság részvényeinek hongkongi tőzsdére való bevezetésével kapcsolatban, a tranzakcióra rálátó források szerint az ügyletre már novemberben sor kerülhet, azonban a korábban előrejelzett 20 milliárd dollárral szemben 10 milliárd dolláros lehet az Alibaba IPO-ja.

Az Alibaba részvényeit 2014-ben vezették be a New Yorki tőzsdére és májusban úgy tűnt, hogy a cég 20 milliárd dollárosra tervezett tőkebevonással a hongkongi tőzsdére is beléphet. A cég továbbra sem tett le a részvényeinek a hongkongi tőzsdére való bevezetésétől, a Bloomberg beszámolójából azonban kiderült, hogy az Alibaba immár csupán 10 milliárd dolláros tőkebevonással...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés