Előfizetői tartalom

Nagyot nőtt az AutoWallis

Portfolio
Nem klasszikus gyorsjelentést, hanem csak értékesítési riportot tett közzé ma az AutoWallis, amiből a vállalat eredmény- és mérlegszámait nem tudjuk kiolvasni, de az értékesítési trendek jól látszanak, ez alapján pedig jól alakulnak az alapfolyamatok a vállalatnál, hiszen az új és használt járművek eladása is nagyot emelkedett, és a szolgáltató üzletágban is jelentős a növekedés.

Mindhárom szegmensben növekedés Az AutoWallis mindhárom üzletága a Nemzetközi disztribúciós, a Belföldi disztribúciós és az Autóipari szolgáltatói szegmens is növekedést ért el 2019. első három negyedévében, összemérve az előző év hasonló időszakával az összesített értékesítési darabszámokat, szervizórák számát és a kölcsönzési flottaméretet. Az AutoWallis...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés