Előfizetői tartalom

Elbocsátások és pereskedés az e-cigi óriásnál - Közel az összeomlás?

„A vásárlóink fele részegen pöfékel, mint az őrült, ki az ördög törődne a patronok minőségével?” – ezt a választ kapta a Juul márciusban kirúgott pénzügyi alenöke az október elején lemondott vezérigazgatótól, arra a kérdésre, hogy nem kéne-e jelölni a termékek lejáratát a csomagoláson. Legalábbis ezt állítja keresetében Siddharth Breja, korábbi alelnök, aki szerint a cég közel egy éves patronokat akart eladni. De ez csak az egyik megdöbbentő állítás abban a perben, amit Breja indított korábbi foglakoztatója ellen, azzal a váddal, hogy a cég tudott arról, hogy egymillió szennyezett patron került a Juul kereskedelmi partnereihez, mégsem hívták vissza azokat. Miután Breja panaszt tett a cégvezetésnél, elbocsátották.
Az ág is húzza a néhány év alatt a bűvös 1 milliárd dolláros cégértéket is elérő e-cigi óriást, a Juul Labs-t, amelynek szeptember végén mondott le társalapítója és vezérigazgatója, Kevin Burns, miután egyre forróbbá vált a cég alatt a talaj. Korábbi cikkünkben írtunk róla, hogy a Juul Labs bár rendkívüli üzleti sikereket ért el, közben pont abban vallott kudarcot...

Tisztelt felhasználónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Ha rendelkezik érvényes előfizetéssel, kérjük, lépjen be az alábbi űrlapon:

 

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái