Előfizetői tartalom

Elbocsátások és pereskedés az e-cigi óriásnál - Közel az összeomlás?

Portfolio
„A vásárlóink fele részegen pöfékel, mint az őrült, ki az ördög törődne a patronok minőségével?” – ezt a választ kapta a Juul márciusban kirúgott pénzügyi alenöke az október elején lemondott vezérigazgatótól, arra a kérdésre, hogy nem kéne-e jelölni a termékek lejáratát a csomagoláson. Legalábbis ezt állítja keresetében Siddharth Breja, korábbi alelnök, aki szerint a cég közel egy éves patronokat akart eladni. De ez csak az egyik megdöbbentő állítás abban a perben, amit Breja indított korábbi foglakoztatója ellen, azzal a váddal, hogy a cég tudott arról, hogy egymillió szennyezett patron került a Juul kereskedelmi partnereihez, mégsem hívták vissza azokat. Miután Breja panaszt tett a cégvezetésnél, elbocsátották.

Az ág is húzza a néhány év alatt a bűvös 1 milliárd dolláros cégértéket is elérő e-cigi óriást, a Juul Labs-t, amelynek szeptember végén mondott le társalapítója és vezérigazgatója, Kevin Burns, miután egyre forróbbá vált a cég alatt a talaj. Korábbi cikkünkben írtunk róla, hogy a Juul Labs bár rendkívüli üzleti sikereket ért el, közben pont abban vallott kudarcot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés