Előfizetői tartalom

Kiberbiztonsági területen készül nagy dobásra az OTT-ONE

Az OTT-ONE Nyrt. új területen terjeszkedik, a kiberbiztonsági megoldások piacát is megcélozták három új fejlesztéssel: egy blockchaines bűnjelkezelő megoldással, egy titkosított adattárolóval és egy úgynevezett okosrelével. Ez nehéz és időigényes feladat, de a korábbi termékeik és meglévő tapasztalataik alapján logikus irányba lépnek, ráadásul a kiberbiztonsági piac folyamatosan növekszik, így nagy potenciált lát benne a cég menedzsmentje.

Az OTT-ONE korábban is foglalkozott már a kiberbiztonsági területtel, biometrikus beléptetőrendszerek, vénaszkennerek kereskedelmével, és később felismerték, hogy ezek a rendszerek alkalmasak egyéb felhasználásra is. Beemelhetők például a titkosítás különböző lépcsőfokaiba, illetve különböző IT-rendszerek hozzáféréséhez is alkalmazhatók. A vénaszkenner rendszerrel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés