Előfizetői tartalom

Egészségügyi nagykutyák és kórházláncok állnak ugrásra készen a magyar határon

Portfolio
Liberalizáció estén új private equity befektetők és nagy kórházláncok belépése várható a magyar magán-egészségügyi piacra, akik a környező országokban már mind jelen vannak. A verseny fokozódása pedig konszolidációt jelez előre a piac meglévő szereplői között. Nagyon mozgolódik az M&A-piac a globális egészségügy területén is, tavaly egy év alatt 4000 milliárd dollárnyi friss tőkét kapott a szektor. A részletekről Végh Attila beszélt a Portfolio Private Health Forum 2019 konferenciáján.

Végh Attila korábban Európa egyik legnagyobb kórházláncát, a svéd Capiót igazgatta. Előadásában többek között az alábbiakról beszélt a Portfolio Private Health Forum 2019 konferenciáján: az egészségügyi befektetések egyik legizgalmasabb éve az idei, a technológiai szektor mellett ez élvezi az egyik legnagyobb figyelmet a befektetők körében, különösen érdekes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés