Előfizetői tartalom

Élesedik a verseny, készül rá a Telekom

Nagyjából a vártnak megfelelő negyedéves számokról számolt be mai gyorsjelentésében a Magyar Telekom, az idei első 9 hónap alapján tarthatók a korábban meghatározott célok. A magyar tevékenységben jók az alapfolyamatok, és érdemes figyelni az észak-macedón leánycéget, ott tartósnak tűnik a fordulat. A Telekom egyre élesebb versennyel szembesül, a Vodafone-UPC-párost külön megemlítették a beszámolóban, a Telekom vezetése az erősödő versenytársak ellenére bízik abban, hogy sikerül a teljes évre vonatkozó célkitűzéseket teljesíteni.

Nagyjából megfelel a várakozásoknak Mérsékelten emelkedő bevételről és EBITDA-ról számolt be ma piaczárás után kitett gyorsjelentésében a Magyar Telekom. A vállalat hozta az elemzők által várt bevételt, az EBITDA azonban (részben az IFRS 16 hatása miatt) magasabb lett a vártnál, az IFRS hatással korrigálva azonban nagyjából a konszenzusnak megfelelő az érték, az adózott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés