Előfizetői tartalom

Elmű, Émász: fontos tájékoztatást tettek közzé a cégek az E.ON Hungária nyilvános vételi ajánlatáról

Portfolio
Az Elmű és az Émász igazgatóságai az E.ON által tett nyilvános vételi ajánlat elfogadását javasolta, a független pénzügyi tanácsadó szerint az E.ON Hungáriának az Elmű és az Émász részvényesei számára felajánlott részvényenkénti ellenérték az ajánlattéttel időpontjában pénzügyi szempontból méltányos, azonban az Elmű és az Émász üzemi tanácsai szerint az ajánlat számos pontjában olyan intézkedési elképzeléseket tartalmaz, amelyek a munkahelyek leépítését deklarálják, vagy sugallják közép és hosszú távon.

Az Elmű és az Émász kedden bejelentette, hogy a Magyar Nemzeti Bank az E.ON. Hungária Zrt. módosított nyilvános vételi ajánlatait 2019. október 31-én a vonatkozó határozataival jóváhagyta. Az Elmű és az Émász ezt követően tette közzé a társaságok igazgatóságának, üzemi tanácsainak, valamint a független pénzügyi tanácsadónak a véleményét a nyilvános vételi ajánlatról....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés