Előfizetői tartalom

Klímaváltozás és energetika - Mit hoz a jövő?

Portfolio
Lezajlott a Portfolio tizedik alkalommal megrendezett energetikai konferenciája, az Energy Investment Forum. A konferencia fókuszában ezúttal a hazai gáz- és villamosenergia-ellátás küszöbön álló - részben a nemzetközi viszonyok változásából fakadó - alapvető átalakulása, illetve az energiaszektorban ezek hatására jelentkező leglényegesebb kihívások álltak. A nap folyamán előadást tartott többek között Dr. Kaderják Péter, energiaügyekért és klímapolitikáért felelős államtitkár, Ürge-Vorsatz Diána, az ENSZ Kormányközi Klímavédelmi Tantestületének Mérsékléssel foglalkozó Munkacsoportjának alelnöke és Varró László, a Nemzetközi Energia Ügynökség vezető közgazdásza.

2019. november 07. 17:28 Mi lesz az erőművekkel? Az Energy Investment Forum utolsó panelbeszélgetésének résztvevői arról beszélgettek, hogy támogatások nélkül, tisztán piaci körülmények között is életképesek tudnak-e maradni az erőművek. A piaci környezettel kapcsolatban...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái