Előfizetői tartalom

Optimistább lett a Mol menedzsmentje

Portfolio
A Mol ma közzétette a londoni befektetői nap prezentációját, amelyből többek között kiderült, hogy a társaság a „tiszta” EBITDA célkitűzést 2020-ra vonatkozóan 2,4- 2,6 milliárd dollárra emelte meg, az upstream termelési célt 120-130 ezer hordó/napra emelte a vállalatcsoport 2020-2023-ra vonatkozóan, míg az éves egyszerűsített szabad cash flow várható összegét 700 millió dollárra növelte a korábbi 500 millió dollárt meghaladó szintről.

A Mol közzétette a mai napon Londonban megrendezésre kerülő befektetői nap prezentációját. A prezentáció bemutatja a három évvel ezelőtt bejelentett MOL Group 2030 stratégiájában megfogalmazott célok megvalósításának jelenlegi státuszát, köztük a fő üzleti szegmensek középtávú célszámait, valamint további információkat a nemrégiben bejelentett upstream akvizícióval...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés