Előfizetői tartalom

Ezért a részvényért rajonganak most a hazai alapkezelők

Portfolio
Október második felében nagyot emelkedett a magyar tőzsde, majd ezt követően a hazai részvényindex új történelmi csúcsára emelkedett, a Portfolio által készített legfrissebb alapkezelői felmérésből kiderült, hogy a profi befektetők rövid távon csupán mérsékelt elmozdulásra számítanak a magyar tőzsdén. Az általunk megkérdezett alapkezelők ebben a hónapban Ricther részvényeiért rajongtak a leginkább, míg a midcapek közül az ANY Biztonsági Nyomda, a Graphisoft Park és a Waberer’s papírjait emelték ki kedvelt részvényként legnagyobb számban a felmérésünkben résztvevő alapkezelők.

A felmérésben résztvevő alapkezelők: Accorde Alapkezelő, Allianz Alapkezelő, Dialóg, Diófa, Erste Alapkezelő, Equilor, Generali, Hold Alapkezelő, OTP Alapkezelő. A szeptember végi lejtmenet október első napjaiban is folytatódott a magyar tőzsdén, majd néhány napos, átmeneti bizonytalanság után a magyar tőzsde ismét emelkedni kezdett, majd a hazai részvényindex jelentős...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái