Előfizetői tartalom

Hogyan vághatnak vissza a bankok a fintech kihívóknak?

Portfolio
A fintech cégek a legújabb technológiákat használják, nem rendelkeznek örökölt rendszerekkel és szervezettel, de az ügyfelek nagy része még mindig a bankoknál van, ezt az előnyt pedig a digitális transzformáció révén aknázhatják ki. Ha azonban nem lépnek időben, az Y-generációt elveszítik, vagyis a jövő ügyfeleit nem szerzik meg. A banki digitalizációról, az élesedő versenyről Strén Gáborral, a Microsoft Magyarország pénzügyi szektor ügyféligazgatójával, csütörtöki Banking Technology konferenciánk előadójával beszélgettünk.

Portfolio Banking Technology 2019 Strén Gábor kerekasztal-beszélgetőként vesz részt csütörtöki konferenciánkon. Érdemes meghallgatni! Információ és jelentkezés A digitális transzformáció milyen területeken nyújt új lehetőségeket? Hogyan tudják ezt a bankok jobban kihasználni? A digitális transzformáció...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés