Előfizetői tartalom

Meglepődsz, ha megtudod, hogy milyen autókat vezetnek a szupergazdagok

Portfolio
Az, hogy valaki szupergazdag, egyáltalán nem jelenti azt, hogy luxusautót vezet - derül ki a South China Morning Post cikkéből, amelyben azt gyűjtötték össze, hogy milyen autót tartanak mindennapi használatra a világ leggazdagabbjai. Jeff Bezos, Mark Zuckerberg és a Google-alapítók is meglehetősen visszafogott autókat használnak a hétköznapokban, nem éppen luxusutók legújabb modelljeivel furikáznak, pedig vagyonukból bővel telne rá.

Bill Gates, Jeff Bezos, Mark Zuckerberg, Jack Ma – ami közös bennük azon túl, hogy a világ leggazdagabb emberei közé tartoznak, hogy a vagyonukhoz képest meglehetősen visszafogott autókat vezetnek. A hétköznapi emberek olyan tényezők alapján döntenek az autóvásárlásáról, mint az üzemanyag-hatékonyság, a biztonság, az ár, a tesztek, a reputáció és a megbízhatóság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés