Előfizetői tartalom

Fájni fog a dolgozóknak: hatalmas spórolásra készül a Mercedes

Portfolio
Közzétette új, fenntartható üzleti stratégiáját a Daimler, a szigorúbb károsanyag-kibocsátási szabályoknak való megfelelés a cég eredményére 2021-ben és 2022-ben is negatívan hat majd, erre válaszul a társaság jelentős költségcsökkentést jelentett be. A Mercedes-Benz autó és kisteherautó üzletágában a tervek szerint 2022 végére több mint 1 milliárd euróval csökkentenék a személyi jellegű kiadásokat.

A Daimler csütörtökön tette közzé új, fenntartható üzleti stratégiáját, az igazgatótanács elnöke szerint a szén-dioxid célok elérése átfogó intézkedéseket kíván a társaságtól, ami Ola Källenius szerint a magában foglalja a cég folyamatainak és struktúráinak ésszerűsítését is, mindez negatívan hat majd a Daimler 2020-as és 2021-es eredményére is. A hét elején...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés