Előfizetői tartalom

Sorra nyeri a projekteket, nagyra nő a 4iG

Portfolio
Nagyot nőtt a 4iG bevétele és eredménye az idei harmadik negyedévben. A menedzsment optimista, továbbra is az a cél, hogy a vállalat Magyarországon az infokommunikációs (ICT) piac meghatározó vállalatává és a régió egyik vezető informatikai szolgáltatójává váljon. Ehhez az itthoni felvásárlások után nemzetközi terjeszkedés a terv, és nemzetközi tőkebevonásban is gondolkozik a menedzsment.

Milliárdos projektek A 4iG az elmúlt hónapokban sorra nyerte el a milliárdos projekteket (ezekről részletesen beszámol a vállalat a beszámolóban), csak idén július és szeptember között több mint 18 milliárd forinttal bővült a szerződésállomány, a korábban elnyert projektek hatása pedig már tükröződik is a vállalat számaiban, ráadásul több leányvállalattal is bővült...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés