Előfizetői tartalom

Most jön az első komoly teszt a Teslának

Portfolio
Uralja a Tesla az elektromos autók piacát az Egyesült Államokban, nincs igazán jó versenytársa a Model 3-nak. Egyelőre. De jön a Ford, ami jövőre komoly kihívója lehet az árkategóriában és akár veszélybe is kerülhet a pozíciója – véli a Credit Suisse elemzője, aki az egyik legpesszimistább Tesla-elemző, jelenleg 200 dolláros célárral.

Jelenleg 80 százalékos részesedéssel rendelkezik a Tesla az elektromos autók piacán az Egyesült Államokban, de a kivételes pozíciója, amit a Model 3-nak köszönhet, jövőre akár veszélybe is kerülhet, leginkább a Fordnak köszönhetően – véli a Credit Suisse elemzője. Még mindig várunk egy olyan elektromos autóra, ami igazán versenyképes a Model 3-mal – tette hozzá...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés