Üzlet

Nyúl Sándorral működik együtt a CyBERG

Portfolio
A CyBERG menedzsmentje a közelmúltban együttműködési tárgyalásokat folytatott Nyúl Sándorral, a Gránit Pólus Csoport igazgatótanácsának elnökével, aki a tervek szerint csatlakozik a CyBERG igazgatótanácsához, és részesedést is vásárol a társaságban.

Pozitív eredménnyel zárultak a CyBERG és Nyúl Sándor, a Gránit Pólus Csoport igazgatótanácsának elnöke közötti tárgyalások. A megállapodás szerint Magyarország egyik legsikeresebb vállalatvezetője csatlakozik a CyBERG igazgatótanácsához, és aktívan segíti a társaság további fejlődését. Az igazgatótanács bővítését a menedzsment a soron következő igazgatósági, illetve közgyűlésen terjeszti elő, a változás az igazgatótanács és a közgyűlés pozitív döntését követően léphet életbe.

Az elismert szakember 1973 óta tagja a Demján cégcsoportnak, alapítója és elnöke a Gránit Pólus Csoportnak, meghatározó tagjaként különböző cégekben töltött be vezető pozíciókat, így tett szert nemzetközi viszonylatban is kiemelkedő befektetői és menedzsment tapasztalatokra. Jelenleg többek között a Gránit-Bank Kft. felügyelő bizottságának elnöke, a Pólus Ingatlanfejlesztő Kft. igazgatósági tagja, és az Euroinvest Ltd. felügyelő bizottságának tagja. Továbbá alapítója a Viktor Kft-nek, amely 3 országban kezel belvárosi ingatlanokat.

Az igazgatótanácshoz való csatlakozás mellett Nyúl Sándor egy kisebbségi részvénycsomag megvásárlásával befektetőként is megjelenik a társaságban.

A CyBERG szerdán 2,4 százalékkal került lejjebb, a szerdai záróértékéhez képest nem mutatott elmozdulást az árfolyam. A társaság részvényei január közepe óta 15,8 százalékot estek.

(BÉT)

matolcsy191211
Frankfurti tőzsde
GettyImages-1186405330 ursula
tesla nemet berlin autogyar
greta191211
Népszerű
Belgrád panoráma
Belgrádban nyitott irodát a HEPA

A nyugat-balkáni regionális iroda közös vállalatok létrejöttét is segítené.

Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-al elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A legjobb karácsonyi ajándék
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. április 7.
Portfolio-MAGE Járműipar 2020
Frankfurti tőzsde