Előfizetői tartalom

Egy állam, amelyik nyíltan szembe fordul Donald Trumppal

Portfolio
A Trump-kormányzat korábban megvonta az engedélyt Kaliforniától, hogy kipufogógáz-kibocsátási szabályait önállóan határozza meg, Kalifornia ezt követően több pert is indított, majd a tagállam bekeményített és bejelentette, hogy januártól csak olyan autógyártóktól vásárol majd, amelyek elismerik a jogát a saját károsanyag-kibocsátási normák meghatározásához. Kalifornia a kormányzati járműflottájánál leállítja a General Motors, Toyota, a Fiat-Chrysler és olyan autógyártóktól származó járművek vásárlását, amelyek támogatják a Trump-kormányzat Kaliforniát a saját, szigorúbb károsanyag-kibocsátási normák meghatározásától megfosztó törekvéseiben.

Alteo, a jövő befektetése Magyarországon? Klímavédelemről, megújuló energiáról szó lesz a november 25-i Portfolio Klubon is. Információ és jelentkezés Donald Trump lecsapott Kaliforniára Kaliforniának régóta joga volt ahhoz, hogy önállóan határozza meg a kipufogógáz-kibocsátási szabályait, ennek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés