Előfizetői tartalom

Radioaktív hulladéknak építhet tárolót a Mészáros és Mészáros Kft.

Nettó 15,7 milliárd forintos megbízást nyert el az Opus Global Nyrt. építőipari divíziójába tartozó Mészáros és Mészáros Kft. A társaság ajánlata bizonyult a legjobb ár-érték arányúnak a Radioaktív Hulladékokat Kezelő Közhasznú Nonprofit Kft. által kiírt közbeszerzési eljáráson. A Mészáros és Mészáros Kft. Pintér Csaba egyéni vállalkozóval közösen a paksi atomerőmű Kiégett Kazetták Átmeneti Tárolója (KKÁT) III. ütemének 3. fázisát végzi majd el, amely során az üzemelő nukleáris létesítményt egy új, moduláris rendszerű tárolóval bővíti - áll az Opus közleményében.
A paksi atomerőmű reaktoraiból származó kiégett fűtőelem kazetták átmeneti tárolására szolgáló létesítmény bővítését végzi el az elnyert közbeszerzési megbízás szerint a Mészáros és Mészáros Kft. Pintér Csaba egyéni vállalkozóval közösen. A társaság a KKÁT III. ütemének 3. fázisában egy új vasbeton szerkezetű modult épít a földfelszíni tároló létesítményhez....

Tisztelt felhasználónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Ha rendelkezik érvényes előfizetéssel, kérjük, lépjen be az alábbi űrlapon:

 

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái